Hoppa till innehåll

Om oss

Effektiviseringar alla tjänar på

Vi vill att vår affärsidé ska vara onödig

Vi på GREN drömmer om att vår affärsidé inte ska behövas. Att alla smarta idéer för att spara energi blir verklighet. Att inga investeringar som både är bra för miljön och kostnadseffektiva skjuts på framtiden. Att vi har maximal energieffektivitet i Sverige. 

Men vi vet att så inte är fallet idag. Och vi förstår det. Vem vill investera i en luftvärmeväxlare om alternativet är att utveckla en ny prototyp? Så därför startade vi GREN – för att göra det enkelt att investera hållbart! För att vi brinner för en grönare värld. För att vi tror att om det blir tillräckligt enkelt att välja rätt kommer människor att göra det. Och för att vi inte har tid att vänta.

Så om du efter ett möte med oss vill genomföra de åtgärder vi identifierat på egen hand är vi glada över att ha fått vara din katalysator! Men om du inte orkar, kan eller vill göra det själv – låt oss hjälpa dig att spara pengar. Så hjälper du oss att göra världen lite grönare.

 

GREN 1
Green Energy Network
GREN Green Energy Network
GREN 3

Partnerskap för långsiktigt hållbara affärer

Vi tror på att skapa gemensamma mål. Och att saker blir som bäst om vi vill samma sak. Därför bygger vår affärsidé på att alla vinner på att spara så mycket energi som möjligt. Genom att dela på besparingen har vi samma incitament som våra kunder – att maximera energieffektiviteten.